Mai mulți veterani de la Fulger îndeamnă actualii ofițeri, dar și conducerea brigăzii să nu îndeplinească ordine nelegitime. „Noi, veteranii de război din grupa cu destinație specială, susținem guvernarea de astăzi, aleasă legitim, de popor, și formată legitim, în Parlament. Ofițerilor care vor da ordine - să fie toate doar în scris, iar responsabilitatea va fi și a celor care dau ordinele, și a celor care le vor executa. Cerem conducerii Fulger să nu îndeplinească ordine obscure, nelegitime, împotriva poporului”, au declarat veteranii. 


În același timp, combatanții au adresat un mesaj pentru conducerea brigăzii. „Noi ne adresăm conducerii Fulger, ca să înțeleagă să îndeplinească ordinele conform Legii Poliției, să nu fie împotriva poporului și a guvernării nou aleasă, deoarece este recunoscută în țară și internațional. Suntem juriști, noi întotdeauna trebuie să fim după adevăr, după drept. Nu putem fi împotriva poporului. Constituția este legea supremă, e mai sus ca decizia Curții Constituționale”, a precizat un veteran de la Fulger. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!