„Din prima zi, am anunțat că Partidul Șor este în opoziție. Ne-am consultat cu conducătorii tuturor structurilor noastre teritoriale. Trei partide și-au luat responsabilitatea pentru negocieri despre formarea alianței. Ei nu s-au descurcat și au adus țara într-o criză politică adâncă. Au uitat că oamenii când au mers la vot au făcut-o pentru a aduce schimbări în viață. Din păcate, în goana pentru fotolii ei n-au îndeplinit sarcina. Criza e adâncită și de actorii geopolitici”, a mai spus Ilan Șor.

„Nu am participat în murdării și nu am vrut să intrăm în discuții cu celelalte partide. Vom continua să facem cu ceea ce ne ocupăm”, a adăugat Șor.

Acesta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor prezenți, motivând că pentru răspunsuri corecte ar trebui să convoace Consiliul Republican al formațiunii.

Totodată, a anunțat presa că peste două zile va ieși din nou în fața jurnaliștilor.

Urmărește briefingul de presă al lui Ilan Șor:


Acest briefing a fost primul contact al lui Ilan Șor cu presa, de după acutizarea crizei politice.

Citește și: După zile de tăcere, Șor lansează un video: Am trăit, trăiesc și voi trăi în această țară (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!