Zborul se înscrie într-un șir de alte zboruri ale avioanelor private, efectuate în ultimele zile în spațiul aerian al Republicii Moldova. Acestea au coincis cu perioada acutizării crizei politice de la Chișinău.


Capturi flightradar24.com

O aeronavă de același tip, cu o capacitate de până la opt persoane la bord, a efectuat aseară un zbor de la Chișinău la Larnaca (Cipru).

Precizăm că acum trei zile, un avion privat a decolat de pe Aeroportul internațional Chișinău, îndreptându-se spre Cehia.

O altă aeronavă a aterizat în Chișinău, de la Istanbul, în noaptea de luni spre marți. Potrivit TV8, care a citat sursele proprii, în avion s-a aflat milionarul Vaja Jhashi, un apropiat al liderul PD, Vlad Plahotniuc. Ulterior, aeronavă a zburat spre Kiev.

Citește și: Încă un avion privat a decolat de pe aeroportul din Chișinău. Ar fi aterizat în Cipru

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!