Chiar ieri Dermenji a fost înlocuit în funcție, după ce a scris cererea de demisie.

„Am prezentat, ieri, comandantul-interimar al Brigăzii de Patrulare, pe comisarul principal Marin Manița. Interimatul funcției de locțiitor al comandantului Brigăzii va fi asigurată de către comisarul principal Iurie Erizanu. Ambii conducători și-au început activitatea în noua funcție și coordonează activitatea Brigăzii de patrulare a INP. Reiterăm, Poliția Națională este un pilon de bază, precum și un garant al statalității și este de datoria noastră să fim la datorie zilnic pentru a asigura liniștea și ordinea publică în țară”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa.

Amintim că ieri, surse de încredere din cadrul INP au declarat pentru TV8.md că Dermenji și-a anunțat colegii din brigadă despre demisie și aceștia l-au aplaudat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!