Lucrările ar urma să se finalizeze în dimineața zilei de luni, 17 iunie, se arată într-un comunicat emis de Primăria Chișinău. Până atunci, va fi sistată circulația pe tronsonul dintre strada București și bulevardul Ștefan cel Mare.

Prin urmare, șoferii vor fi nevoiți să ocolească regiunea, iar transportul public va fi redirecționat pe strada București.

Vineri și sâmbătă se va lucra pe sensul de mers spre Centru, iar sâmbătă și duminică va fi blocat sensul spre Botanica.

„Era strict necesară această intervenție, pentru că țevile sunt foarte vechi, aproape nefuncționale și nu au fost schimbate niciodată. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfort”, a scris primarul interimar Ruslan Codreanu într-o postare pe Facebook.

Lucrările fac parte dintr-un proiect finanțat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și de Banca Europeană de Investiții.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!