„Aș vrea să vă comunic că sunt foarte onorată că am avut posibilitatea să ocup funcția înaltă în stat de ministră a sănătății, muncii și protecției sociale pentru a putea să-mi servesc țara. Alături de colegi, împreună am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a transforma lucrurile spre bine”, a declarat Silvia Radu.


„În fața drapelului de stat am depus jurământul să respect legile țării și să apar interesele cetățenilor, lucru care l-am respectat cu strictețe. Le mulțumesc tuturor care au fost alături necondiționat și m-au susținut în tot acest timp. Și-mi doresc ca țara noastră să meargă pe calea prosperării într-un stat de drept spre binele viitoarelor generații”, a mai adăugat ex-ministra. 

AGORA amintește că astăzi, 14 iunie, Partidul Democrat și-a anunțat plecarea de la putere prin demisia guvernului Filip. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!