„Nu pot trăi liniștit nicăieri. Am văzut niște politicieni români care au mers în Costa Rica și au fost extrădați. Nu prea sunt locuri pe pământ unde se pot ascunde. O să ajungem să avem o procuratura independentă care într-un moment va cere extrădarea lor și o să fie sancționați. Foarte important acum este să pornim pe urmele banilor și să încercăm să-i recuperăm”, a declarat Maia Sandu.

„Evident că există riscul ca ei să încerce să se revanșeze, să revină și să-și recupereze puterea, dar va fi foarte greu pentru că cetățenii au simțit gustul libertății și eu sunt sigură că noi n-o să mai permitem nimănui să facă ce a făcut Plahotniuc”, a mai spus premierul.

Amintim că astăzi, după ce democrații au anunțat că trec în opoziție, câteva avioane private au decolat de pe aeroportul din Chișinău. Una dintre aeronave a aterizat pe aeroportul Șeremetievo din Moscova.

Citește și: Un avion privat cu o capacitate de 40-50 de persoane a decolat din Chișinău și a aterizat la Moscova

Două avioane private, surprinse pe aeroportul Chișinău (FOTO/VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!