„Există informații clare că acest răgaz de 7 zile de care Plahontiuc a avut nevoie, a fost folosit și pentru a șterge urmele care pot incrimina cu gravitate regimul criminal pe care l-a condus. Despre banii transferați în aceste zile, despre distrugerea de documente, despre toate operațiunile ilegale pe care regimul le-a întreprins în zilele trecute vom afla totul cât mai repede cu putință și vom comunica public rezultatele investigațiilor noastre”, a spus șeful de la MAI.

Totodată, Năstase a specificat că, așa cum a promis, în Moldova se va face dreptate în cel mai scurt timp:

„Nu doar despre banii dispăruți sau documente distruse va fi vorba. Vom afla cine și ce ordine a dat, care au fost deciziile care au dus la uzurparea puterii de stat, cine se face vinovat de tot ce s-a petrecut. Lucrurile nu vor rămâne așa, oamenii trebuie să știe totul, iar cei vinovați trebuie să plătească. Am promis dreptate pentru toți și pentru fiecare în parte”.

În cadrul aceluiași interviu Năstase a precizat că va readuce respectul populației pentru polițiștii simpli.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!