„Liniștea a durat o zi. Rusia deja l-a trimis pe Usatîi să consolideze stânga pro-rusă, alături de Dodon sau în locul lui, după cum va fi cazul. Plahotniuc mi-a fabricat și mie dosare penale, dar nu am fugit, nu m-am ascuns ca Usatii, pentru că nu am avut și nu am nimic de ascuns”, a comentat Chirtoacă.

El consideră că toți cei care au săvârșit fărădelegi trebuie să fie pedepsiți, „în caz contrar, fel de fel de escroci, interlerlopi sau agenți de influență ai Moscovei vor deveni eroi și ne vor trage spre Rusia”.

Amintim că, duminică la amiază, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, ar fi fost oprit de poliția de frontieră și urmează să meargă la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!