Polițiștii se tem că ar putea avea loc un nou atac. Anchetatorii nu au prins încă niciun suspect și nu au stabilit dacă focul a fost deschis de mai mulți agresori. Patru tineri, cu vârste de 20 de ani, au fost răniți, iar unul dintre aceștia, un bărbat, a fost găsit mort la fața locului. 

De asemenea, patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost împușcați, însă nu au suferit răni care să le pună viața în pericol, conform anchetatorilor.

Aproape 60 de persoane au participat la petrecerea de absolvire unde a fost deschis focul, în apropiere de două locuri de joacă din sud-vestul orașului Philadelphia. Atacul ar fi fost comis de mai mulți agresori, susțin anchetatorii. Pentru moment, investigatorii nu știu dacă autorii atacului au fugit de la fața locului pe jos sau cu o mașină. Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!