„Nu știu dacă s-a mai făcut într-un singur sezon de lucru 11 străzi. Vă rog responsabilitate maximă în ceea ce ține de reparația acestor 11 străzi. Nu-mi doresc să demonstrăm cuiva ceva că reparăm 11 străzi. Îmi doresc să fie calitate. Dacă vom ieși în acest sezon de lucru să ieșim cu 11 străzi, plus 31 august și plus Creangă, cred că va fi un succes pentru noi toți dacă vom avea 13 străzi reparate”, a spus Codreanu. 

Codreanu le-a cerut responsabililor să informeze din timp locuitorii capitalei despre lucrările care urmează să fie efectuate, dar și să doteze șantiere cu panouri informative:

„Am impresia că ne mișcăm lent cu marcajele. Anul trecut erau plângeri că nu este de lucru. Acum de lucru este, bani sunt, rețeaua este. Vă rog să-l aplicăm până în august. Nu să așteptăm lunile septembrie și octombrie”.

În context, primarul interimar a subliniat că pretorii de sectoare ar trebui să monitorizeze curțile de bloc ar trebui monitorizate cu mai multă responsabilitate în ceea ce ține de calitatea lucrărilor.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!