Profesia de medic, de lucrător medical s-a născut din dorința de a ajuta alți oameni și semnifică, în esență, suportul continuu oferit vieții. Spitalul Internațional Medpark celebrează viața în cadrul expoziției fotografice „Din dragoste pentru viață”, care va fi expusă în perioada 15-27 iunie la Shopping MallDova.

„Vă invităm să cunoașteți Omul din spatele medicului, Omul care iubește viața și are grijă zilnic de ea. Pentru că cine mai bine decât oamenii care văd zilnic suferință pot aprecia calitatea vieții și totodată, cine mai bine decât cei care suferă se pot bucura de fiecare clipă trăită atunci când trec peste o problemă medicală. Viața e în fiecare suflare, pas, mișcare, în fiecare bătaie de inimă și emoție trăită. Pentru că poate fi atât de fragilă uneori, merită să fie prețuită!”, spun reprezentanții Spitalului Internațional.

  • Hakan Eren – ortoped-traumatolog. Are peste 30 de ani experiență. Locuiește în Moldova de 6 ani. Cântă la ud și baglama – instrumente tradiționale turcești.


  • Petru Cârciumaru – chirurg generalist. Practician cu experiență vastă în chirurgia abdominală, dar și bariatrică deschisă și endoscopică. În puținul timp liber îi place să pescuiască.


  • Elena Mornealo – endocrinolog, nutriționist. Perfecționistă în tot ceea ce face, contribuie în permanență la îmbunătățirea calității proceselor medicale. Găsește timp și pentru ciclism


  • Nicolae Bajurea, ortoped-traumatolog. Redă mobilitatea pacienților și o menține pe a sa în cadrul ansamblului de dans popular „Veselia”, care a ajuns în semifinala „Românii au talent”.


  • Radu Darciuc, cardiolog specializat în aritmologie. Restabilește „ritmul vieții” pacienților. Dacă nu devenea medic la îndemnul familiei, avea să aleagă profesia de pictor. 


„Peste 5000 de vieți au fost aduse pe lume la Maternitatea Medpark, peste 110 000 de pacienți beneficiază anual de ajutor medical la Spitalul Medpark și zi de zi depunem eforturi pentru ca pacienții noștri să se poată bucura de o viață calitativă”, spun cei de la Medpark.

Medpark – Din respect pentru viață, cu dragoste pentru oameni.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.