„Cu toții am fost martorii anumitor probe care au ieșit în spațiul public în privința recunoașterii de către unele persoane cu funcții de demnitate publică a sumelor enorme de bani primite lunar din străinătate pentru asigurarea activităților, inclusiv electorale și de întreținere a unor partide politice. Aceste declarații șia ctivități sunt mai mult decât grave. Ele încalcă Codul Electoral sau se încadrează în elemente constitutive ale infracțiunilor prevăzute de Codul penal. Aceste acțiuni nu pot fi lăsate și neglijate de către noi toți.

E un moment al adevărului: să constituim o comisie care va ancheta multiaspectual obiectiv și va informa cetățenii despre ce s-a întâmplat și va veni cu anumite propuneri de a lua anumite acțiuni și atitudini în această privință: politice și nu doar”, a declarat Vladimir Cebotari.

Propunerea a întrunit doar voturile deputaților din fracțiunea PDM.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!