„Numiții Plahotniuc și Șor, despre care s-a vorbit că au părăsit țara împreună, potrivit datelor de care dispune mai, nu ar fi părăsit teritoriul RM. Facem demersurile necesare cu colegii din Ucraina, pentru a afla dacă numiții Plahotniuc și Șor au plecat prin acel coridor, prin regiunea transnistreană. După asta voi veni cu mesaje exhaustive”, a declarat Năstase de la tribuna Parlamentului.

„De-a lungul timpului, la aeroport s-a creat un coridor pentru bandiți, pe unde au trecut în permanență Plahotniuc și Șor. De multe ori au trecut cu bunuri de valoare mare, cu bani, dar despre asta vom vorbi mai târziu”, a adăugat Năstase. Amintim că președintele PDM, Vlad Plahotniuc, dar și Ilan Șor, împreună cu ceilalți deputați din fracțiunea Șor, nu au venit la ședința Parlamentului de marți. L-am întrebat pe fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, unde a plecat liderul său. Acesta a spus însă că nu știe și că Plahotniuc va reveni în țară „când o să se liniștească situația și când vor fi gata de dialog partenerii din Parlament”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!