„Pe parcursul zilei minora s-a aflat la cimitirul din satul Samananca, raionul Orhei, la masa de pomenire a maicii sale. După amiază, fata a plecat la fratele ei de 31 de ani. Seara minora se simțea rău, avea convulsii. Fratele ei a apelat la serviciul medical urgent care ajungând la fața locului a constatat decesul minorei”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

După ce a examinat cadavrul fetei, medicul legist a constatat că pupilele ochilor sunt miocite, bilaterale, semn de intoxicație cu substanțe necunoscute.

Solicitată de Agora, secretara Primăriei satului Sămănanca a spus că încă nu a primit certificatul de deces eliberat de Centrul Medicină Legală. Potrivit secretarei, fetița avea doi frați mai mari. 

Toate circumstanțele cazului se stabilesc.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!