„Domnul Sîrbu este coșmarul Republicii Moldova cred că în ultimii 10 ani de când e în activitatea politică. E un coșmar juridic, având în vedere toate gafele pe care le-a făcut în ultimii ani, gafe la care noi am atras atenția colegilor din Parlament. Cred că, parțial, RM a scăpat de acest coșmar. Ambițiile și apucăturile mai puțin corecte ale lui Sîrbu nu vor mai putea avea efecte asupra proceselor decizionale”, a declarat Grigore Novac.

Socialistul i-a recomandat democratului „să se înarmeze cu răbdare și înțelegere”. „Îi sugerez să înțeleagă că nu mai sunt la guvernare, să se consoleze cu acest fapt. Dacă este nevoie, poate să meargă, eventual, la un psiholog pentru a-i sugera mai multe elemente care i-ar aduce liniște în suflet. Îi urez succes în continuare. Dacă a decis să vină în Parlament, este binevenit, dar să o facă așa, într-un mod democratic”, a spus el.

Cei doi par să aibă o relație mai specială. De exemplu, Novac l-a filmat pe Sîrbu în timp ce acesta acorda un interviu, la Parlament, menționând că democratul spune minciuni. Ulterior, Sîrbu „s-a răzbunat”. Mai exact, l-a tras de ureche pe socialist în timp ce ultimul discuta cu jurnalistul AGORA.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!