„Poșta Moldovei nu-și îndeplinește obligațiiile contractuale față de presa scrisă. Chiar dacă instituțiile de presă plătesc pentru distribuirea ziarelor, acestea nu ajuns la destinație. Le cer celor de la Agenția Proprietății Publice să demareze o anchetă pe intern și să mă informeze despre acest lucru. Le cer și să inițieze procesul de demitere a conducerii Poștei Moldovei pe acest motiv, dar și pe motiv că instituția a fost implicată în cazuri grave de ilegalități. Vorbim de anabolizante și alte situații”, a declarat premierul în debutul ședinței Guvernului de astăzi.

„De asemena, celor de la Agenția Proprietății Publice le cer să facă o anchetă pe managementul de la Moldtelecom și Metalferos. Știm că aceste companii au fost folosite de regimul precedent de a furniza milioane pentru a finanța partide politic și de a delapida bani în loc să consolideze proprietatea publică. Aceste companii au fost administrate în defavoarea statului și cetățenilor”, a declarat Maia Sandu.

Urmărește ședința Guvernului de astăzi:


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!