„Viața este viață. Nu e tragedie că ai plecat de la guvernare. Le dorim succes celor de la guvernar, ei trebuie să aibă grijă de țară”, a comentat Diacov.

Deputatul PD a fost întrebat ce părere are despre noul Cabinet de Miniștri,

„Sunt în Guvern băieți destul de simpatici. Sunt băieți din diasporă cu CV-uri interesante. Să vedem care e pregătirea lor și ce valori aduc din diasporă. Este cel puțin curios să-i vedem pe acești tineri activi cu multe idei. Am văzut proiectele lor, ei sunt în bătălie. Cred că achitarea lor cu oponenții poate să-i împiedice din a face lucruri constructive”, consideră politicianul

El nu a ezitat să se pronunțe și pe seama Maiei Sandu. 

„E o doamnă simpatică, cu (,) caracter. Una e să fii lider în opoziție și cu totul alta să fii premier, să nu cazi pradă acestor tentații care vin de la activiști. Înțeleg dorința de a face repede, dar trebuie să fie legal și logic”, crede democratul.

Amintim că pe data de 14 iunie, PDM a cedat guvernarea și a trecut în opoziție. Pe data de 17 iunie, fracțiunea PDM a venit pentru prima dată în Parlament. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!