„S-a întâmplat așa ca oficiul nostru de-atunci (a se citi 2017) din spațiul industrial TRACOM să aibă acces la un acoperiș superb - mare, plat și liber de antene -  am profitat de el, am invitat prietenii și așa a pornit această aventură cu ROOFOFFLINE”, menționeză Irina Ghelbur, manager Interact Media.
 
Între timp am „vânat” acoperișuri faine prin Chișinău și împrejurimi ca să oferim experiențe noi prietenilor care vin la evenimentele noastre. Și le-am găsit! 5 lucruri bune de știut despre acoperișul #ROOFOFFLINE2019 „Punct. Și de la Capăt”, care nu mai este secret:

1. Acoperișul aparține fabricii de confecții „Portavita” (Str. Petricani 17/22), inaugurată în 2018, având în spate un background în domeniu de peste 30 de ani de activitate. Acesta ne va oferi cei peste 1000 de metri pătrați ca să ne simțim bine și să avem parte de experiențe inedite, teme interesante de discuție și networking calitativ.

2. Este un acoperiș pe care n-a pășit încă nimeni. Zicem nimeni, decât angajații fabricii, care sunt în noua locație de un an și mai au curajul uneori să se distindă, după o săptămână de muncă, admirând apusul de soare. Veți avea onoarea să fiți primii vizitatori din extern (după noi, l-am testat deja).


3. Fabrica a fost ridicată în timp record. Construcția celor 3 etaje (vizibile) a durat exact un an. Ce ne-a dezvăluit proprietara însă, e că fundamentul clădirii s-a ridicat practic dintr-o prăpastie și atinge circa 14 metri înălțime. N-a fost posibil fără credite, împrumuturi, suport, ajutor, dar și bețe în roate, însă despre toate veți afla la evenimentul din 27 iunie.

4. Veți descoperi și povestea Liliei Ranogaeț, cea care a ridicat această fabrică și care ne-a inspirat tema acestei ediții ROOFOFFLINE: „Punct. Și de la capăt”. Ce motivații a găsit când i-a fost mai greu, cine a susținut-o și de ce e greu să spui NU, aflăm de la directoarea fabricii de confecții „Portavita”, unul dintre speakerii evenimentului nostru din 27 iunie.  

5. Este acoperișul perfect pentru optimiști! După cum e stăpânul - așa-i și predispunerea, spune un vechi proverb. Ei bine, femeia de afaceri Lilia Ranogaeț este o optimistă incurabilă, iar acest lucru nu are decât să vă molipsească și pe voi, cei care veți prinde savoarea apusului, șuieratul trenului sau senzația de iarbă la înălțimea zborului de pasăre doar dacă veniți pe 27 iunie, ora 18:30, la #ROOFOFFLINE2019.


„Merită să vă zic că organizarea acestor evenimente pentru noi este un efort uriaș. Nu suntem o corporație ca să ne permitem investiții mari în logistică și decoruri, de fapt ne bucurăm să reușim să ne plătim angajații la timp. Fiecare bilet cumpărat la #ROOFOFFLINE ne va ajuta să ducem acest demers înainte”, ne îndeamnă Nata Levițchi, event manager Interact Media.  

Partener general: Victoriabank
Partener silver: DOR Wines; Partener gustos: Wine Gogh; Partener energizant: Dallmayr Coffee Moldova.

Biletul e la preț de 100 lei, iar grupurile de 5 prieteni pot avea acces cu un bilet group de 350 lei. Rezervați pe iTicket.md.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!