„La canalul TV8, într-o emisiune, o persoană pe nume Stati Sorin a adus învinuiri grave și nefondate la adresa mea. Totodată, moderatoarea emisiunii, Natalia Morari, repetat mi-a adus mie, la rândul ei, niște învinuiri nefondate. Vreau să le spun și celor care au declarat și dumneavoastră, stimați cetățeni, că nu am absolut nici o implicare în cele declarate de cei doi, sunt niște atacuri regizate la adresa mea, scopul evident fiind ponegrirea imaginii mele”, a declarat Cavcaliuc.

Fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție cere publicarea unor probe care să demonstreze cele spuse în cadrul emisiunii. 

„Fac un apel către doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati să facă publice imediat probele cu implicarea mea directă în aceste cazuri, probe despre care spun că le dețin, că eu aș fi implicat în cele invocate de ei, iar societatea să-și facă concluzii și cu aceste probe să meargă la organele de drept să depună o sesizare. Dacă astfel de probe există și se demonstrează direct implicarea mea în cele invocate, sunt gata să-mi cer scuze public de la doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati și să raspund în fața legii.

Știind că aceste probe nu există, recomand acestor persoane să facă dezmințiri publice.

AGORA amintește că fostul șef de la Moldatsa, Sorin Stati a făcut declarații în cadrul unei emisiuni televizate potrivit cărora în fiecare zi din Moldova erau exportate prin contrabandă tone de țigări, de anabolizante și de piatră prețioasă.  Stati a descris cu lux de detalii felul în care funcționau schemele corupte și a învinuit mai mulți democrați, dar și pe Gheorghe Cavcaliuc care, potrivit lui, ar fi coordonat aceste acțiuni.

Citește și: Fostul șef de la Moldatsa acuză mai mulți democrați de contrabandă cu țigări, piatră scumpă și anabolizante. Din studioul TV, Stati a fost escortat de poliție la MAI

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!