„Un funcționar de rang înalt nu poate opera cu acuzații ori cere demisii fără a prezenta probe concludente, bazându-se doar pe cele auzite pe culoar. Insultele fără temei denigrează imaginea celor peste 5.100 de angajaţi care prestează servicii poştale în 1.527 de localităţi”, se arată în reacția Poștei Moldovei.

„A afirma precum că Î.S „Poșta Moldovei” nu-și îndeplinește obligațiunile față de cei din presa scrisă, fără a stipula despre care cazuri sau agenţi economici este vorba, înseamnă a desconsidera munca depusă de către toți angajații întreprinderii”, a adăugat instituția.

Vezi și: Prim-ministrul a cerut demiterea conducerii Poștei Moldovei și anchete la Moldtelecom și Metalferos (VIDEO)

Amintim că joi, în timpul ședinței de Guvern, premierul Maia Sandu a cerut Agenției Proprietății Publice să inițieze procesul de demitere a conducerii Poștei Moldovei, întrucât instituția nu ar asigura livrarea de ziare în localitățile R. Moldova, dar și pentru implicarea în cazuri de trafic de anabolizante.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!