Devenind PATRON Agora.md:
1. Încurajezi presa liberă să continue să te informeze la minut, cât mai corect și deschis.

2. Ai posibilitatea să alegi nivelurile de donație (Tiers-uri) 2, 5, 10, 25 sau 200$, respectiv și să primești beneficii drept recunoștință din partea noastră!
Bine faci, bine primești! Te vom răsplăti pentru orice donație cu gânduri frumoase, invitație la cel mai tare eveniment al lunii iunie, desfășurat pe acoperiș, dar și o sticlă de vin „Boltun” - ediție limitată marca AGORA.md. Pentru cei mai generoși patroni avem invitații în redacția Agora și discuții cu întreaga echipă redacțională.

3. Acum avem o ofertă specială care va dura până în 25 iunie. Patronii care fac upgrade la nivelul donației (de la 2 la 5$, de la 5 la 10$ etc) precum și noii patroni, primesc cu drag de la noi invitație la evenimentul din 27 iunie + o sticlă exclusivă de Boltun. 
Îți mulțumim mult și te așteptăm la #ROOFOFFLINE2019 „Punct. Și de la capăt”. Mai avem surprize pentru tine!

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!