Iată cum arată cabinetul lui Iurie Leancă:


Fostul vicepremier avea și o cameră de baie cu duș:


La fel de bine o ducea Lilia Palii, care și-a dat demisia după venirea Maiei Sandu la cârma Guvernului:


În 2017, pentru lucrările de mentenanță și reparație a clădirii Guvernului s-au cheltuit peste 28 de milioane de lei, iar în 2018 – peste 23 de milioane de lei. Spre comparație, în 2016 aceste cheltuieli erau de doar puțin peste un milion de lei, potrivit datelor prezentate de responsabilii de comunicare de la Executiv.

Presa nu are acces la etajul cinci al Guvernului. Ușile au fost deschise, luni, pentru câteva minute la inițiativa Maiei Sandu. „Lux! Sunt instituții școlare unde veceul este încă afară. Prioritățile au fost alese greșit. O să ne asigurăm că de acum încolo se cheltuie eficient. Primul lucru pe care l-am făcut, am scos cheltuielile pentru tot, pentru că se cheltuiau sume mari. Am rugat colegii de la contabilitate să vină cu propuneri unde putem economisi”, a spus premierul.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!