Potrivit poliției, femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raionului Florești, iar la scurt timp a decedat. Șoferul a fost găsit, la scurt timp după accident, la domiciliul său. El și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore. „În prezent sunt întreprinse acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțele”.

Totodată, INP anunță că duminică un alt bărbat, în vârstă de 29 de ani, a lovit un biciclist. Șoferul din satul Hănășeni, raionul Cantemir a fugit de la fața locului, imediat după producerea accidentului. Medicii susțin că biciclistul se află în secția de reanimare, în stare gravă. „Are mai multe coaste rupte și a pierdut mult sânge”. 

Mașina șoferului a fost găsită ascunsă în ograda unui localnic, iar bărbatul a fost depistat în stare de ebrietate avansată.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare, de la începutul acestui an, 15 persoane au decedat, iar alte 61 au primit diverse traumatisme în urma a 56 accidente rutiere. Șoferii care au provocat accidentele au fost în stare de ebrietate. 

Autor: Lucia Dascalescu, stagiară

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!