Cum realizăm optimizarea fiscală într-o întreprindere?! Iată cum ajungi la cursul practic

Cum realizăm optimizarea fiscală într-o întreprindere?! Iată cum ajungi la cursul practicÎn contextul unei concurențe intense pe piața locală, astăzi orice antreprenor tinde să fie cât mai eficient și se confruntă cu cel puțin două provocări majore: creșterea cifrei de afaceri și minimizarea costurilor și cheltuielilor.

Realitatea demonstrează că numărul antreprenorilor care își setează o politică fiscală eficientă în cadrul companiei este foarte mic, or impozitele mari fac din gestionarea sarcinilor fiscale una dintre cele mai serioase preocupări ale fiecărui participant la mediul de afaceri. De aceea optimizarea fiscală are ca premisă posibilitatea de optare a contribuabililor între diverse soluții și alternative prevăzute de legislația fiscală.

Ce este „optimizarea fiscală”? Echipa VIOSER Trainings and Events vine să ne ofere răspuns în cadrul cursului „Coaching Fiscal pentru antreprenori”.

Coaching-ul Fiscal este un curs unic în Republica Moldova care face claritate managerilor şi antreprenorilor în materie de taxe și impozite, având ca scop final elaborarea și implemenarea unei politici fiscale cât mai eficiente în vederea majorării profitului companiei tale.


Printre subiectele abordate în cadrul cursului se va pune accentul pe: specificul sistemului de impozitare în R. Moldova, calcularea corectă a impozitelor şi taxelor pe care trebuie să le achite compania Dvs., planificarea şi optimizarea fiscală.

Ce beneficii obții dacă vii la următoarea ediție din 9 iulie 2019?


Vei învăța cum să:

-       optimizezi în condițiile legii valoarea impozitelor cu minim 10%;

-       aplici un instrument practic prin care să îți măsori eficiența impozitelor în compania ta;

-       planifici impozitele și taxele spre plată către autoritățile de stat;

-       asiguri companiei tale o stabilitate fiscală;

-       generezi beneficii fiscale pe termen lung;

-       să încadrezi planificarea fiscală în planificarea financiară.


La curs sunt aşteptaţi antreprenori, manageri de companii, directori financiari și contabili. Cel mai mare avantaj este faptul că fiecare instruire este însoţită de studii de caz practice reale, inclusiv analizându-se și situațiile specifice din cadrul companiei voastre cu oferirea soluțiilor concrete. Este ca şi cum aţi fi la o consultaţie individuală la un expert fiscal, care vă ajută să luaţi o decizie corectă.

Rezultatele edițiilor anterioare ale cursului „Coaching Fiscal pentru antreprenori”, arată că participanții, care au aplicat recomandările date de formatori au obținut avantaje substanțiale reușind să își eficientizeze impozitele și taxele, astfel majorând esențial rezultatul financiar al entității. Participanții au apreciat cursurile, menționând următoarele:

„În cadrul trainingului s-a discutat și s-a setat situaţia la zi a companiei mele. Am primit o consultaţie individuală de la un specialist fiscal, care m-a ajutat să iau decizii manageriale corecte. Am descoperit noțiuni despre TVA, export servicii, planificare fiscală, metode noi de eficiență contabilă și fiscală, procese care să mă ajute mai ușor și eficient să-mi conduc afacerea, să administrăm cifrele și fluxului de bani cât mai corect”, susține Ion Guștiuc, administrator și participant al primei ediții de Coaching Fiscal pentru antreprenori.


„Cursul la care am participat m-a ajutat să vin cu soluții personalizate corecte, legale și eficiente a businessului pe care îl conduc. Deja am reușit să implimentăm unele instrumente aflate și s-au dovedit a fi foarte bune. Printre temele abordate și care mi-au atras în special atenția au fost: specificul sistemului de impozitare în R. Moldova, calcularea corectă a impozitelor şi taxelor pe care trebuie să le achite compania la stat, planificarea şi optimizarea fiscală”, afirmă și Denis Gasan, administrator de companie, participant.

Formatorii cursului sunt experţi în domeniul fiscal-contabil, consultanţi în cadrul companiilor Vioser Consulting și Vioser Accounting: Viorica Rumleanschi şi Sergiu Rumleanschi, care vă vor ghida pe durata întregului curs să vă setați propria politică fiscală.


Creşterea profitului companiei prin elaborarea unei politici fiscale corecte, optime și eficiente nu mai este o provocare, în special când puteţi apela la expertiza profesionistă a consultanților, care îşi realizează misiunile la superlativ.

Tel: 069835556 sau 069285557
Pentru înscriere, click - https://bit.ly/2Sl5jgL 

Dacă tot ai ajuns aici...

...înseamnă că ți-a plăcut articolul sau te preocupă subiectul. Noi vrem să venim cu cât mai multe articole pe care să le citești până la final. Acum le poți spune direct jurnaliștilor din redacție ce vrei să citești și în ce format.

Noi păstrăm jurnalismul AGORA deschis tuturor. Nu avem în spate oligarhi sau politicieni și nimeni nu-i dictează editorului cum să scrie despre un subiect sau altul. Sprijinul tău ne va ajuta să ne păstrăm această independență. Orice contribuție, oricât de mare sau mică, este extrem de valoroasă pentru noi.

Sprijină AGORA astăzi cu doar 98 de lei. Mulțumim.

Vezi și aceste știri
Condițiile de intrare în Ucraina au fost actualizate pentru moldoveni

Condițiile de intrare în Ucraina au fost actualizate pentru moldoveni

Găgăuzia, casa a aproximativ 160.000 de oameni, cu un aport de 5% în volumul exporturilor moldovenești și cu școli în care se predă rusa (VIDEO)

Găgăuzia, casa a aproximativ 160.000 de oameni, cu un aport de 5% în volumul exporturilor moldovenești și cu școli în care se predă rusa (VIDEO)

Profil de candidat | Circumscripția Nr. 34 Svetlîi. Candidați la funcția de deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei. Profesii, funcții, averi

Profil de candidat | Circumscripția Nr. 34 Svetlîi. Candidați la funcția de deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei. Profesii, funcții, averi

Advertoriale
Castel Mimi – legenda locului care scrie istorie, la Bulboaca, de 5 ani (FOTO)

Castel Mimi – legenda locului care scrie istorie, la Bulboaca, de 5 ani (FOTO)

De ce aeroportul din Lukla este cel mai primejdios din lume și cum moldovenii au vopsit ouă în Nepal, de Paște. Istoriile documentarului MyEverest

De ce aeroportul din Lukla este cel mai primejdios din lume și cum moldovenii au vopsit ouă în Nepal, de Paște. Istoriile documentarului MyEverest

Cine sunt experții internaționali, invitați la „Moldova ICT Summit 2021: The Future of Digital”

Cine sunt experții internaționali, invitați la „Moldova ICT Summit 2021: The Future of Digital”

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
  Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
 • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
Cele mai populare
 • 1
  ZDG: Au plătit zeci de mii de lei pentru vacanță, luând și credite, dar au rămas fără călătorie. Agenția de turism i-a dus de nas (VIDEO)
 • 2
  Fostul deputat condamnat în România, Cristian Rizea, nu poate fi încă extrădat autorităților de peste Prut, pentru că... Explicația ministrului Justiției
 • 3
  Afganistanul, prin ochii Olgăi Cegorean: Cel mai mult îmi e frică să nu mă mai pot întoarce niciodată acolo
 • 4
  Ultima oră! Procurorii renunță oficial la învinuirile din „dosarul Petrenco”
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.