Cum realizăm optimizarea fiscală într-o întreprindere?! Iată cum ajungi la cursul practic

Cum realizăm optimizarea fiscală într-o întreprindere?! Iată cum ajungi la cursul practic

În contextul unei concurențe intense pe piața locală, astăzi orice antreprenor tinde să fie cât mai eficient și se confruntă cu cel puțin două provocări majore: creșterea cifrei de afaceri și minimizarea costurilor și cheltuielilor.

Realitatea demonstrează că numărul antreprenorilor care își setează o politică fiscală eficientă în cadrul companiei este foarte mic, or impozitele mari fac din gestionarea sarcinilor fiscale una dintre cele mai serioase preocupări ale fiecărui participant la mediul de afaceri. De aceea optimizarea fiscală are ca premisă posibilitatea de optare a contribuabililor între diverse soluții și alternative prevăzute de legislația fiscală.

https://agora.md/videoframe/7585/650

Publicitate

Ce este „optimizarea fiscală”? Echipa VIOSER Trainings and Events vine să ne ofere răspuns în cadrul cursului „Coaching Fiscal pentru antreprenori”.

Coaching-ul Fiscal este un curs unic în Republica Moldova care face claritate managerilor şi antreprenorilor în materie de taxe și impozite, având ca scop final elaborarea și implemenarea unei politici fiscale cât mai eficiente în vederea majorării profitului companiei tale.

...

Printre subiectele abordate în cadrul cursului se va pune accentul pe: specificul sistemului de impozitare în R. Moldova, calcularea corectă a impozitelor şi taxelor pe care trebuie să le achite compania Dvs., planificarea şi optimizarea fiscală.

Ce beneficii obții dacă vii la următoarea ediție din 9 iulie 2019?

...

Vei învăța cum să:

- optimizezi în condițiile legii valoarea impozitelor cu minim 10%;

- aplici un instrument practic prin care să îți măsori eficiența impozitelor în compania ta;

- planifici impozitele și taxele spre plată către autoritățile de stat;

- asiguri companiei tale o stabilitate fiscală;

- generezi beneficii fiscale pe termen lung;

- să încadrezi planificarea fiscală în planificarea financiară.

...

La curs sunt aşteptaţi antreprenori, manageri de companii, directori financiari și contabili. Cel mai mare avantaj este faptul că fiecare instruire este însoţită de studii de caz practice reale, inclusiv analizându-se și situațiile specifice din cadrul companiei voastre cu oferirea soluțiilor concrete. Este ca şi cum aţi fi la o consultaţie individuală la un expert fiscal, care vă ajută să luaţi o decizie corectă.

Rezultatele edițiilor anterioare ale cursului „Coaching Fiscal pentru antreprenori”, arată că participanții, care au aplicat recomandările date de formatori au obținut avantaje substanțiale reușind să își eficientizeze impozitele și taxele, astfel majorând esențial rezultatul financiar al entității. Participanții au apreciat cursurile, menționând următoarele:

„În cadrul trainingului s-a discutat și s-a setat situaţia la zi a companiei mele. Am primit o consultaţie individuală de la un specialist fiscal, care m-a ajutat să iau decizii manageriale corecte. Am descoperit noțiuni despre TVA, export servicii, planificare fiscală, metode noi de eficiență contabilă și fiscală, procese care să mă ajute mai ușor și eficient să-mi conduc afacerea, să administrăm cifrele și fluxului de bani cât mai corect”, susține Ion Guștiuc, administrator și participant al primei ediții de Coaching Fiscal pentru antreprenori.

...

„Cursul la care am participat m-a ajutat să vin cu soluții personalizate corecte, legale și eficiente a businessului pe care îl conduc. Deja am reușit să implimentăm unele instrumente aflate și s-au dovedit a fi foarte bune. Printre temele abordate și care mi-au atras în special atenția au fost: specificul sistemului de impozitare în R. Moldova, calcularea corectă a impozitelor şi taxelor pe care trebuie să le achite compania la stat, planificarea şi optimizarea fiscală”, afirmă și Denis Gasan, administrator de companie, participant.

Formatorii cursului sunt experţi în domeniul fiscal-contabil, consultanţi în cadrul companiilor Vioser Consulting și Vioser Accounting: Viorica Rumleanschi şi Sergiu Rumleanschi, care vă vor ghida pe durata întregului curs să vă setați propria politică fiscală.

...

Creşterea profitului companiei prin elaborarea unei politici fiscale corecte, optime și eficiente nu mai este o provocare, în special când puteţi apela la expertiza profesionistă a consultanților, care îşi realizează misiunile la superlativ.

Site: www.vioser.mdTel: 069835556 sau 069285557Pentru înscriere, click - https://bit.ly/2Sl5jgL Detalii curs AICI

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal