„Îmi doresc ca cei care au luat această decizie politică să realizeze mai multe în acest domeniu. Să înțeleagă profunzimea proceselor și riscurilor. Să nu distrugă ceea ce s-a construit cu anii, în conformitate cu standardele europene. Să consolideze principiile în baza cărora cetățenii Moldovei să trăiască mai bine aici, acasă, în bunăstare și liniște”, a declarat Valentina Buliga.

Totodată, democrata a dat asigurări că a depus tot efortul pentru a contribui la dezvoltarea domeniului pe care l-a reprezentat: 

„Am respectat legile țării, am stabilit drepturile sociale a mii de beneficiari, asigurat servicii de calitate, promovat propuneri pentru sustenabilitatea financiară a sistemului de asigurări sociale. Am adus un suflu nou in acest colectiv. Am consolidat o echipă de profesioniști”, susține vicepreședinta Partidului Democrat.

Valentina Buliga a fost numită șefă la CNAS pe 26 decembrie 2018, în perioada în care a avut loc o serie de numiri ale democraților în diverse funcții de stat. Buliga este vicepreședintele Partidului Democrat și președintele organizației de femei a PDM. În perioada anilor 2009 - 2015 ea a fost ministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!