„În ultimii 12 ani am fost director de companie și am crescut către funcția de director de grup de companii. Atunci când am finalizat cariera de angajat, CEO (Chief Executive Officer) în grupul de companie, aveam în subordine o afacere mare: rețea de fitness cluburi, un spa centru, câteva restaurante și o afacere legată de livrarea alimentației sănătoase. A fost un drum lung și plin de experiențe... în toți acești ani am lucrat asupra construirii unui sistem într-o companie. În momentul în care aplicasem toate cunoștințele și tehnicile pe care le știam, am înțeles că este timpul să faci următorul pas”, povestește Alexei Kishlaru.

Ce l-a motivat?

„Compania în care eu eram CEO angajat nu mai planifica extindere, deci atinsesem un plafon și nu mai puteam crește. Simțeam că am dat tot ce puteam face. Ca și manager nu-mi plăcea să ordonez, nici să controlez unele sarcini. Mi-am dat seama că toate aceste aspecte sunt parte din joc, însă spiritul care pe mine mă motiva să continui era cel de antreprenoriat, de a crea proiecte noi chiar în compania existentă. Când am realizat acest fapt mi-am pus întrebarea: „ok, și ce-i mai departe””, își amintește Alexei.


Vino la #ROOFOFFLINE 2019 „Punct. Și de la Capăt” să vezi continuarea poveștii lui Alexei Kîshlaru

Partener general: Victoriabank
Partener silver: DOR Wines; Partener gustos: Wine Gogh; Partener energizant: Dallmayr Coffee Moldova.

Biletul e la preț de 100 lei, iar grupurile de 5 prieteni pot avea acces cu un bilet group de 350 lei. Rezervați pe iTicket.md

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!