Ba mai mult, angajații și-ar fi „exprimat susținerea și recunoștința față de activitatea conducerii întreprinderii de stat”. Totodată, autorii scrisorii consideră că actuala conducere ar trebui să continue proiectele de dezvoltare și modernizare începute la întreprindere.


Solicitați de Agora, responsabili de la Poșta Moldovei au declarat că nu cunosc nimic despre această scrisoare care ar fi fost semnată de mai mulți angajați ai instituției.

Recent, premierul Maia Sandu a cerut Agenției Proprietății Publice (APP) să inițieze procesul de demitere a conducerii Poștei Moldovei, întrucât instituția nu ar asigura livrarea ziarelor în localitățile R. Moldova, dar și pentru implicarea în cazuri de trafic de anabolizante.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!