„Nu prea îmi place această atmosferă. Văd că unii de aici au pierdut orice contact cu realitatea. Eu văd aici juriști din partea PDM, care au făcut astăzi un spam juridic. Ei au venit astăzi aici și au început să citească notițe nu știu cui. O solicitare, lăsați jalea asta, vă rog frumos. Lăsați ipocrizia și dublele standarte”, li s-a adresat Ceban democraților. 

Socialistul „le-a adus aminte” de presupuse condamnări politice și i-a învinuit de duble standarte.

„Trebuie să vă uitați foarte bine în oglindă. Ce făceați cu câteva săptămâni sau luni în urmă când vi se spunea că norma este încălcată și a-ți încălcat-o ori de câte ori ați avut această posiblitate. V-ați bătut joc de instituțiile statului, de norma de drept și veniți aici și citiți unul altuia notițe”, a declarat Ion Ceban.

„Eu mă mir foarte mult. Unul care ne vorbește despre tot felul de standarte democratice, despre procese democratice. Voi ce? Ați uitat de condamnări pe criterii politice?  Despre faptul că ați intimidat primari pe care i-ați pus să semneze pentru PD cu dosare penale și tot felul de lucruri? Să vă amintim noi despre asta?”, a mai adăugat socialistul.

Drept replică, deputatul Sergiu Sîrbu i-a spus socialistului că regretă „discursul de ură” și că îl consideră înafara subiectului. 

„Regretăm, desigur, acest discurs de ură în plenul Parlamentului. În această luare de cuvânt a fost tot ce doriți doar nu la subiect”.

Citește și: În fișa de post - secretari de stat, în timpul liber - mesageri de partid. Mai mulți funcționari publici, implicați activ în campania de promovare a PDM

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!