„Până la moment întreprinderea dată generează mari pierderi, fapt pentru care preşedintele raionului Soroca a convocat şedinţa în scopul identificării soluţiilor de redresare a situaţiei create la SA “Regie Apă Canal” Soroca. Participanții au venit cu mai multe propuneri pentru soluționarea situației, însă nu este elaborat un plan concret şi în acest scop, urmează convocarea unei noi şedinţe, la care conducerea nou aleasă la SA “Regia Apă Canal” Soroca să-l prezinte spre examinare”, se arată într-un comunicat al Consiliului raional Soroca.

Președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, a convocat marți o ședință de lucru cu participarea conducerii Direcţiei de deservire Fiscală Soroca, SA „Regia Apă Canal” Soroca, a primăriilor municipiului Soroca, dar și specialiști ai Consiliului raional şi Consiliului municipal Soroca.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!