„Eu niciodată n-am mers la avion cu mașina - eu-s președinte - pe intrare separată până la trapa avionului. Și nici nu mi-am dorit. La Aeroport erau două intrări separate pe unde intrau Șor și Plahotniuc. Cu mașina separat. Fără control de bagaj, fără pașapoarte, fără nimic. Ei treceau cu mașinile și imediat la avion. Cum se poate așa ceva? Toți oamenii trec ca oamenii, da aiștia cu gențile cu tot ce le trebuie – hop s-o dus la avion și au zburat”, a declarat Dodon.

Șeful statului afirmă că deține informații potrivit cărora Plahotniuc și Șor „aveau câte două-trei identități”.

„Registrul era sub ei. Pașapoarte pe diferite nume, făcute la Registru. Cu asta tot o să ne clarificăm. Urme tot au rămas. Acolo atâtea sunt, că e Doamne Ferește”, a spus Igor Dodon.

Amintim că mai devreme, Dodon spune că Ilan Șor și Vlad Plahotniuc ar fi părăsit R. Moldova înainte de a fi anunțată decizia PDM de a ceda guvernarea. El afirma că cei doi au plecat prin Transnistria.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!