#ROOFOFFLINE2019 „Punct. Și de la capăt” a fost fantastic. Reacțiile participanților și imagini superbe (VIDEO)

#ROOFOFFLINE2019 „Punct. Și de la capăt” a fost fantastic. Reacțiile participanților și imagini superbe (VIDEO)

Am marcat cu succes, fără ploaie, cu multă voie bună și oameni extraordinari primul eveniment #ROOFOFFLINE din vara 2019. Acoperișul Fabricii „Portavita” a găzduit povești inspiraționale despre experiențe „Punct. Și de la capăt”, iar atmosfera foarte relaxantă a fost asigurată inclusiv de muzica bună, servită LIVE de Anastasia Jantîc, Tania Cerga și Andrei Glavan.

AGORA te-a invitat pe cel mai prietenos acoperiș la #ROOFOFFLINE2019 „Punct. Și de la capăt”:

„„Punct. Și de la capăt” a fost inspirat din povestea acestui acoperiș, al fabricii „Portavita”, pe care Lilia Ranogaeț a ridicat-o timp de un an de zile. Poveștile speakerilor de astăzi sperăm să inspire și pe alții”, spune Irina Ghelbur, Manager „Interact Media”.

Publicitate
...

Atmosfera relaxantă a fost asigurată fiecărui participant cu limonadă de la Victoriabank, networking calitativ și poze faine, speakeri inspiraționali cu poveștile lor.

„Noi, cei cu experiența, fie că suntem părinți, profesori sau manageri, e bine să povestim nu doar despre succesul nostru, dar și despre insucces. Anume despre acest lucru este tema evenimentului și prin aceste istorii să motivăm tinerii ca și ei să incerce, că și ei pot”, spune Lilia Ranogaeț, directoarea Fabricii de confecții „Portavita”.

„E ceva anti standart, e muzică relaxantă, e pictură comună și sunt diferite generații”, a menționat Alexandra Can, președinte APIUS.

...

Limonadă, ice-coffee și vin savuros de la DOR Wines au întregit atmosfera. Participanții au putut planta arbori, exersa acroYoga, și crea elemente de decor din sticle și dopuri la un workshop artistic. Muzică LIVE a fost asigurată de Anastasia Jantîc în deschidere și un recital superb de la Tania Cergă și Andrei Glavan. O tombolă cu premii și un apus minunat au bucurat privirile și inimile tuturor.

„Mă bucur că AGORA reușește să adune acești oameni atât de diferiți și de interesanți și le doresc și pe viitor evenimente la fel de interesante”, spune Elena Grădinaru, Clounella, participantă.

Partener general: Victoriabank Partener silver: DOR Wines

Partener gustos: Wine Gogh

Partener energizant: Dallmayr Coffee Moldova

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal