„Cred că vom găsi limbaj comun. Cred că va fi o altfel de campanie, dacă se ajunge, totuşi, la o astfel de situație când o să fiu eu, de exemplu, şi domnul Năstase. Eu atunci mi-am dorit foarte mult să nu discutăm despre „tancurile ruseşti” şi „papucul jandarmului” sau alte lucruri, când nu vine nici Trump, nici Putin să ne strice asfaltul pe bulevardul Ştefan ce Mare. Să discutăm despre cum poate fi dezvoltat oraşul. Şi eu cred că noi putem găsi, în acest sens, o albie de comunicare, aşa ca să nu deranjeze pe unii sau pe alţii. Şi să învingă cel care are un program mai bun, indiferent cine din cei doi”, a spus Ceban.

Totodată, socialistul nu exclude că alegerile locale  pot fi o piatră de încercare pentru trăinicia coaliţiei:

„Dar eu cred că vom avea suficientă capacitate ca să nu ne certăm în această privinţă cu cei din Blocul ACUM, pentru că scopul major de a face schimbări în ţară este mai presus decât orice funcţie”

În iunie 2018 Ion Ceban s-a mai duelat odată cu Andrei Năstase pentru funcția de primar al capitalei. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!