„Asaltul asupra corupției generalizate este politică de stat pentru actuala guvernare”, a comentat ministrul Afacerilor Interne.

„Fac un apel către toți comercianții, către toți agenții economici și către oricine a avut de suferit de pe urma acestei mafii să aibă încredere în mine și în colegii mei. Să ne ajute să demolăm din temelii mizeria oligarhică și mafiotă care a stăpânit acest loc atât de important pentru comunitate.

Vă rugăm să sprijiniți eforturile colegilor din MAI care au primit din partea mea un ordin foarte clar de a-și face datoria de polițiști. Nimeni să nu mai îndrăznească să corupă vreun polițist din Republica Moldova. Cei care vor îndrăzni vor răspunde în conformitate cu legile Republicii Moldova”, a scris Năstase.

„Ajutați ofițerii să-și facă treaba, să-și îndeplinească misiunea. Dați declarații complete, nu vă fie teamă, trebuie să terminăm cu mafioții.

Pentru mandatul echipei de la conducerea MAI, siguranța cetățenilor este prima prioritate. Motiv pentru care, acțiunile și programele de evaluare a întregii activități a MAI și setarea unor noi coordonate de reformă, sunt dublate de operațiuni care reclamă intervenție imediată.

Pe parcursul zilei de ieri, ca urmare a unei sesizări, a fost demarată operațiunea de identificare a provenienței și evacuării a unei cantități de aproximativ 700 kg de explozibil, substanțe chimice și muniții depozitate și păstrate în condiții improprii, extrem de periculoase pentru locuitorii Chișinăului.

În activitatea dată au fost antrenate structurile de resort ale MAI și Ministerului Apărării și întreprinse toate măsurile necesare de asigurare a securității zonei. Operațiunea a fost încheiată cu succes, fapt pentru care le mulțumesc tuturor polițiștilor și militarilor antrenați în această acțiune”, a mai sris vicepremierul.

Citește și: Descinderi la Piața Centrală. Oamenii legii efectuează o serie de controale în urma sesizărilor făcute de Ruslan Codreanu

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!