Cei mai mulți vizitatori au fost din Republica Moldova, peste 58% din numărul total. Știrile și reportajele publicate pe AGORA în această perioadă au trezit interes și pentru consumatorii de media din alte țări, precum România (79 de mii de vizitiatori), Italia (aproape 39 de mii), Marea Britanie (29 de mii), Germania (23 de mii), Franța (15 mii), SUA (13 mii) etc. 

TOP 5 cele mai citite știri pe AGORA în luna iunie

1. Un grup de angajați ai Ministerului Sănătății i-ar fi scris Silviei Radu: Guvernul nelegitim este cel din care faceți parte dumneavoastră (FOTO)

Cea mai citită știre AGORA din luna iunie a strâns aproape 45,000 de vizualizări și este despre o scrisoare expediată fostului ministru al Sănătății, Silvia Radu, de către presupuși angajați ai Ministerului.

2. „Eu am fost impus să vin aici”. Ce ne-a spus cel mai sincer manifestant din fața Parlamentului (FOCUS)

A doua știre din top a acumulat peste 43,000 de afișări. În timpul manifestației PDM din 7 iunie, unul dintre tinerii prezenți ne-a mărturisit că a fost impus să vină la miting.

3. Au spart gheața. Primii polițiști care și-au declarat susținerea față de Guvernul Sandu (VIDEO)

Locul 3 în top l-a ocupat știrea despre un grup de polițiști care și-au declarat susținerea pentru Guvernul Maia Sandu. Știrea a strâns aproape 42,000 de afișări.

4. Ion Sturza, către Pavel Filip: Doar știi bine că nu te vor lua cu ei, nu este loc și pentru tine în avioanele lor luxoase

O altă știre este adresarea ex-premierului Ion Sturza către fostul premier Pavel Filip, care a acumulat aproape 39,000 de afișări. „Doar știi bine că nu te vor lua cu ei, nu este loc și pentru tine în avioanele lor luxoase”, i s-a adresat acesta democratului.

5. Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău. Poliția e pe loc, pasagerii sunt evacuați (FOTO, VIDEO)

Clasamentul e încheiat cu o știre despre alerta cu bombă de la aeroportul din Chișinău, de pe data de 16 iunie. Aceasta a acumulat aproape 35,000 de vizulizări.

În luna iunie, peste 55 la sută din vizitatorii noștri au fost femei, iar aproape jumătate din vizitatori (circa 46%) s-au încadrat în categoria de vârstă dintre 25 și 34 de ani.

Să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului

Creșterea traficului pe AGORA s-a datorat, în special, evenimentelor politice de la începutul verii, care s-au soldat cu schimbarea guvernării în Republica Moldova. În același timp, redacția Agora.md a difuzat informații actuale de interes public atât prin publicarea de știri, cât și prin activarea modulului LIVE pe prima pagină pentru a le oferi cititorilor noștri în ordine cronologică informații noi, relevante despre ce se întâmplă în țară.


La acestea se aduagă reportajele și transmisiunile live din teren, de la proteste sau evenimente.


Portalul AGORA este echipat cu un studio video, fiind o platformă online, cu o interfață comodă pentru utilizare atât de pe desktop, cât și mobile. La fel, utilizatorii pot opta să consume știrile noastre utilizând aplicațiile iOS și Android.  

AGORA este parte a grupului Interact Media, care mai deține și site-ul dedicat publicului feminin - EA.md.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!