„Când am primit propunerea de a fi împreună pentru acest eveniment, ne-a venit în gând citatul pe care probabil îl cunoaște lumea: Atunci când viața îți dă lămâi, fă-ți o limonadă, vinde-o și fă un ban și mergi mai departe”, ne-a spus directorul Direcției Marketing și Relații cu Publicul Victoriabank, Sorin Bălănel.

Pentru a sărbători victoriile în pofida eșecurilor, invitații s-au bucurat de limonada răcoritoare, primită gratuit de la Victoriabank și au pozat cu o adevărată „grădină” de lămâi în spate.

„Seara aceasta este despre oameni curajoși, despre oameni care atunci când se întâmplă ceva au curajul să meargă mai departe. Despre oameni din business. Din această cauză, noi, Victoriabank am preluat modelul de business de a deveni banca oamenilor întreprinzători, banca oamenilor care au curajul să înceapă o afacere, banca oamenilor care atunci când viața le dă piedici, ei știu să treacă peste ele, știu să meargă mai departe”, a mai declarat Sorin Bălănel.

În cinstea succeselor, zece participanți ai evenimentului au câștigat câte o sticlă de „Maluri de Prut”de la două bănci autohtone de pe ambele maluri ale Prutului – Victoriabank și Banca Transilvania. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.