Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de Valeriu Leapciu și au ajuns să fie distribuite peste Prut.


„Nici politicienii moldoveni, care conduc în prezent Republica Moldova, nu mai sunt ce au fost... foștii politicieni, care conduceau până acum câteva zile Republica Moldova. Nu de alta, dar presa de la Chișinău scrie că foștii politicieni moldoveni călătoreau cu avioane private, aveau la dispoziție fonduri de miliarde. Ei bine, priviți aci. Poza este făcută în această după amiază. Este un Tarom de linie, pe cursa București-Bruxelles. Pe cine vedem la geam, la clasa economy, nici măcar business? Nu vă țin în suspans. Cea cu ochelari este premierul Maia Sandu, care zboară la Bruxelles”, a scris jurnalistul român Vitalie Cojocari.

Pe 2 iulie, Maia Sandu a întreprins prima sa vizită oficială din funcția de premier, la București. Ulterior, era planificată plecarea la Bruxelles, Belgia, acolo unde urmează să aibă întrevederi cu mai mulți oficiali europeni.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!