Un trecător a sunat la urgenţe şi a anunţat că a văzut un trup neînsufleţit în parcul din Viena. Ajunşi la faţa locului, polițiștii au descoperit trupul unui bărbat care nu avea niciun act de identitate asupra sa.

Bărbatul,în vârstă de 35 de ani, a fost arestat chiar la ieșirea din parc. Moldoveanul ar fi avut un comportament suspect și a prezentat, inițial, un act de identitate românesc falsificat. 

După 48 de ore de la demararea anchetei, moldoveanul şi-a recunoscut fapta şi a fost încarcerat. Bărbatul a recunoscut că a omorât omul fără adăpost, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 22:00 și 22:30.

Moldoveanul a precizat că obişnuia să meargă în parcul respectiv unde vorbea des la telefon. Victima l-ar fi deranjat şi de aici s-a iscat un conflict.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!