Din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se vede cum șoferul de la volanul unui Mercedes intră neregulamentar în parcarea unui magazin din Durlești. Își continuă deplasarea pe contrasens, iar la un moment dat este oprit de paznic.

Șoferul nu s-a supus din prima cerințelor de a face cale întoarsă și a încercat să meargă cu mașina peste bărbat. Văzând însă că acesta nu se dă la o parte, a ieșit din automobil și l-a luat la pumni.

Într-un final, șoferul s-a conformat regulilor și a părăsit parcarea.

Contactată de AGORA, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a spus că incidentul a avut loc în dimineața zilei de 29 iunie. Paznicul, în vârstă de 50 de ani, a scris imediat o plângere la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Oamenii legii nu au identificat, deocamdată, agresorul.

Sursa video: FB/Nicolai Șocalo/Chișinău Fail

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!