Programmatic este o metoda de automatizarea procesului de cumpărare a spațiilor publicitare din online, oferind posibilitatea de achiziție de publicitate digitală fără interacțiune directă cu vânzătorii, negocieri și comenzi manuale.

„Odată ce sunt setate companiile de tip programatic, eficiența și eficacitatea proceselor de lucru cresc considerabil. Metoda programată permite o achiziție media mai inteligentă. Cel mai important lucru fiind, de fapt, rezultatul: mesajul corect, consumatorul potrivit, în contextul potrivit și la momentul potrivit. Acesta oferă mai mult timp pentru gândire, planificare, abordări mai inteligente și mai puțin timp pentru aspecte birocratice”, menționează Sergiu Cocieru, Director Admixer Moldova.

Soluția programmatic pune la dispoziție posibilitatea de a avea control complet asupra datelor și a publicității personalizate, aduce mai multă transparență și control asupra campaniilor și oferă posibilitatea de a genera mai bine venituri din inventarul de publicitate disponibil.


„Am decis această tranziție a resurselor digitale la un nou sistem de AdServer pentru a obține un control mai mare, o mai bună orientare și utilizare a datelor de campanii publicitare, dar și posibilități creative noi. În calitate de publisher cu două platforme media și cu inventar de calitate, vrem să oferim flexibilitate și targetare cât mai precisă a campaniilor, acestea fiind de fapt așteptările cele mai mari ale brandurilor cu care lucrăm. De asemenea, vrem să devenim platforme pe care brandurile vor putea lansa cu ușurință campanii publicitare creative și interactive”, Irina Ghelbur, Managing Director Interact Media.

AGORA.md și EA.md, site-uri dezvoltate și gestionate de compania Interact Media sunt primele site-uri care au migrat pe AdServerul Admixer.Publisher. Alte platforme media de la noi au anunțat trecerea pe Admixer.Publisher pe parcursul lunii iulie. AdMixer.TradeDesk la moment dispune de peste 4 milioane de afișări pe site-uri publicitare locale la nivel de săptămână.

 AdMixer.Publisher este un adserver pentru Publisheri, care oferă o soluție complexă pentru monetizarea traficului, gestionare campaniilor de publicitate și optimizarea profiturilor. AdMixer.Publisher oferă statistici în timp real care includ vizualizarea datelor, vă permite să particularizați afișările din zonele publicitare și să gestionați în mod operativ segmentele de targetare, suportă toate formatele de publicitate existente, cum ar fi afișajul și videoclipurile publicitare, Rich-Media, anunțurile de mărfuri și formate pentru mobile.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!