Brandul a cucerit mii de femei atât din Moldova, cât și din afara țării, colecțiile lor fiind prezente la diferite evenimente de modă de la Milano și Paris. Este brandul ales inclusiv de celebrități, fiind prezent în diverse reviste de fashion, cum ar fi Vogue, Harper's Bazaar, Elle, Glamour, Brides.

„Noi am vrut, în 2012, să aducem pe piață un produs care lipsea. Este o afacere de familie, în care este implicată și mama, și soțul. Atribuțiile sunt foarte bine definite în afacerea noastră. Eu mă ocup de partea de design, iar sora mea de promovare, fotografie, marketing, PR. Mama ne ajută cu administrarea magazinului din Chișinău, iar soțul meu se ocupă de partea de online - am dat preferință persoanelor cu experiență în diverse domenii”, spune Violette Basoc. 

Articolele vestimentare Raquette pot fi procurate din magazinele brandului din Chișinău sau din București, precum și online.

Acest material a fost pregătit în cadrul Proiectului UE „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere / Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE”. Conținutul acestui material este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu poate fi atribuit Uniunii Europene.

Pentru mai multe informații accesati pagina oficiala a Proiectului: www.dcfta.md

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.