Activitatea de bază a companiei este producția bicicletelor și oferirea unor servicii specializate în asamblarea și personalizarea bicicletelor la cererea clienților. Majoritatea pieselor pentru asamblarea bicicletelor sunt importate din Cehia, Belarus și Serbia. Andrei Tchmil pune accent pe o calitate înaltă a produselor sale, pe prețuri competitive și accesibile și pe o gamă variată de biciclete. Iată ce spune antreprenorul despre producția sa, dar și despre preferințele cumpărătorilor:

Compania produce inclusiv și biciclete pentru copii, precum și oferă servicii de reparație a bicicletelor. Bicicletele Andrei Tchmil sunt exportate în Italia, Belgia, Polonia, Kazahstan, Rusia, și sunt cunoscute la nivel internațional.

Acest material a fost pregătit în cadrul Proiectului UE „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere / Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE”. Conținutul acestui material este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu poate fi atribuit Uniunii Europene.

Pentru mai multe informații accesati pagina oficiala a Proiectului: www.dcfta.md

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.