Astăzi sunt îmbuteliate sub marca Timbrus 13 tipuri de vin, toate cu Indicația Geografică Protejată (IGP) „Ștefan Vodă”. Calitatea superioară a vinurilor este asigurată prin abordarea europeană la toate etapele, de la selecţia materialului de sădit și plantare până la maturarea naturală în butoaie de stejar francez şi american.

Timbrus este o dovadă a faptului că și în Moldova sunt create vinuri rafinate de clasă mondială. Vinurile Timbrus sunt exportate în 17 țări ale lumii.

Acest material a fost pregătit în cadrul Proiectului UE „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere / Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE”. Conținutul acestui material este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu poate fi atribuit Uniunii Europene.

Pentru mai multe informații accesati pagina oficiala a Proiectului: www.dcfta.md

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.