Ideea i-a venit moldovencei Diana Gudima. I-a venit inspirația când era cu familia în Italia, iar afacerea crește încă din anul 2015, atunci în companie activau doar 3 persoane. Astăzi s-a ajuns la 15 persoane și la o mică patiserie cu un nume deja cunoscut - „Panadero”.

Panadero vine mereu cu produse noi, cu un sortiment variat și diverse umpluturi – de la ciocolată la cremă de vanilie. Compania dispune de utilaj modern, procurat din Germania. Calitatea este pe prim-plan: sunt folosite doar ingrediente naturale din Belgia și Franța.

La moment companie e în proces de a obține certificarea ISO. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul patiseriei, participă la diverse târguri și expoziții internaționale din Strasbourg, Rimini, Munich, Spania.

Acest material a fost pregătit în cadrul Proiectului UE „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere / Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE”. Conținutul acestui material este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu poate fi atribuit Uniunii Europene.

Pentru mai multe informații accesati pagina oficiala a Proiectului: www.dcfta.md.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.