„Am îndeplinit, îndeplinesc și îmi voi îndeplini atribuțiile mele directe ca reprezentant al legii. Toate activitățile mele în calitate de notar au fost, sunt și vor fi absolut legale. Realizez acțiuni notariale conform legii și dacă legea va demonstra faptul încălcării acesteia, nu îmi va frică să răspund”, a scris Olga Bondarciuc pe Facebook.

„Politica nu are nicio legătură cu dreptul, al cărui gardian sunt, servind acestuia bazându-mă doar pe lege. Restul, pentru mine, ca notar, este pe locul doi. Legea, obligațiile și drepturile sunt aceleași pentru toți. Pentru toate acțiunile mele eu răspuns și port răspundere”, a adăugat notarul.

Anterior, presa a scris că Olga Bondarciuc activa în clădirea Global Business Center, acolo unde se afla și oficiul lui Vlad Plahotniuc.

Amintim că, pe 4 iulie, președintele comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea furtului bancar, Alexandru Slusari, a remis presei cel de-al doilea raport Kroll.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!