Amintim că, din martie 2019, ANRE nu mai stabilește prețurile plafon la carburanți. Astfel, acum petroliștii sunt liberi să vândă benzina și motorina cu cât vor ei, doar dacă profitul lor nu depășește 10 la sută. La scurt timp, șoferii au avut surpriza că trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar când ajung la pompă. 


Aceasta este a treia ediție a evenimentului ON&OFF the Record. Iată primele evenimente:

Zilele libere, între pierderi în bugetul companiilor și timp petrecut cu familia. 10 concluzii de la evenimentul „ON&OFF the Record” (VIDEO)

Pachete din plastic mai scumpe sau dispariția lor totală peste noapte? 10 concluzii de la evenimentul „ON&OFF the recod” despre sacoșe

„ON&OFF the record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST. 

Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!