„În ultimii ani atrag atenția că ceva există, lucruri care nu pot să se întâmple. Avem un coleg, Oleg Savva de la Fălești, care se ocupă cu astrologia și periodic vine cu diferite pronosticuri. De exemplu, la alegerile din 2014 a ocupat a 25-a poziție în lista noastră și a spus că va ajunge în Parlament. Și lista s-a oprit la dânsul, am luat exact 25 de mandate”, a declarat Vlad Batrîncea în cadrul unui interviu oferit pentru producătorul emisiunii „Lumina”, Andrei Bolocan.

Întrebarea despre zodii și, în special, despre vărsători vine după o declarație făcută anterior de președintele Igor Dodon. În cadrul unei intervenții live, fiind întrebat dacă se vor majora tarifele la gaz, el a ajuns să enumere persoanele apropiate care s-au născut în zodia vărsător.

Citește și: De la zodia vărsător, la probleme „foarte grave”. Cum și-a schimbat Dodon retorica înainte și după alegeri, întrebat de majorări de tarife (VIDEO)

Puteți vedea declarația lui Igor Dodon în video de mai jos:


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!