„Nimeni nu și-a propus epurări politice. Domnul Harabagiu știe, fiindcă am avut o discuție azi, că este sub anchetă de serviciu, dispusă de mine. Corturile de la manifestațiile PDM erau ale IGSU. Anchetele de serviciu nu sunt o vânătoare de vrăjitori, ci o normalitate atunci când există unele suspiciuni. Toată lumea îl cunoaște pe domnul Harabagiu ca profesionist. Când l-am întrebat de corturi, el mi-a scos repede o dispoziție de-a lui Pânzari. El a dat indicații”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că, pe 8 iunie, imediat după învestirea Guvernului Sandu, în fața principalelor instituții ale statutului au fost instalate mai multe corturi. Manifestațiile fuseseră organizate de Partidul Democrat. Cel puțin în fața Guvernului, au fost observate însă corturi cumpărate din bani publici, instalate, de obicei, în oraș în timpul caniculei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!