Vinia Traian are o istorie care începe în 1975. La o depărtare de doar 3 km distanță de vabrică este situat monumentul istoric cunoscut de toți „VALUL LUI TRAIAN” , care are aceiași însemnătate pentru Moldova că și piramidele pentru Egipt sau Stonehenge pentru Marea Britanie. Împrejurimile reprezintă o zonă excelentă de materii prime, iar fabrica deține acolo peste 250 de hectare de vii proprii. Compania deține o capacitatea activă de circa 10 000 de tone de struguri per sezon.


Din 2007, producătorul deține certificatul internațional de calitate și inofensivitate a produselor ISO 22000:2005, producând anual 17 denumiri de vinuri. 90% din producție pleacă la export în peste 10 țări ale lumii. În ultimii ani vinul sub marca comercială VINIA TRAIAN participă la mai multe concursuri internaționale și mereu se întoarce cu distincții. „Doar în doi ani am reușit să obținem 5 medalii de aur, 7 medalii de argint 1 medalii de bronz și diplome de onoare. Între anii 2003 – 2012 VINIA TRAIAN trece printr-o etapă de restructurare și modernizare, fapt ce îi permite să devină un centru turistic atractiv atât pentru vizitatorii din țara, cât și de peste hotarele ei. Credem cu tărie că profesionalismul, onestitatea și calitatea sunt cele trei priorități majore ale întreprinderii, iar motto-ul Vinia Traian este că Vinul trebuie să fie un fenomen în viața omului”, spun reprezentanții companiei.


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.