Locul 1 –  Natalia Sajin cu colecția REÎNCARNARE. Colecția prezintă o sinteză a stilului modern cu cel al decorului ornamental tradițional. Siluetele drepte, stricte, dar totodată evazate întruchipează frumusețea și eleganța stilului clasic, ce este susținut de simbolul autentic – pomul vieții.

Locul 2 – Ana Lungu cu colecția Antiteză – unde sursa principală de inspirație a fost cioara.

Locul 3 a fost împărțit între Tatiana Bordeianu cu colecția “Back Home” și Irina Furnica cu colecția “Modern folk style”, din țesături naturale din in și bumbac.

Amintim că „IA Mania” este la a 7-a ediție. Festivalul este inițiat și organizat de Asociatia Klumea. In portofoliul Asociatiei mai regăsim Festivalul “Mai Dulce”, “Lavender Fest” și alte inițiative sociale frumoase.

Cai verzi pe pereți

Cu siguranță ficare pictură de la „Cai verzi pe pereți” are un farmec aparte, iar ceea ce le face cu aevărat speciale este sufletul depus de artist în procesul de creație. Iată care sunt cei tineri care au ocupat locurile de frunte în cadrul concursului.

Locul 1 – Andrei Castravat cu lucrarea “Plai natal”

Locul 2 – Uriașul Cristinei Stahi

Locul 3 – pictura Victoriei Balica

Amintim că “IA Mania” este la a 7-a ediție. Festivalul este inițiat și organizat de Asociatia Klumea. In portofoliul Asociației mai regăsim Festivalul “Mai Dulce”, “Lavender Fest” și alte inițiative sociale frumoase.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!